Secretarul general PNL, Lucian Bode, a afirmat, vineri, la şedinţa extraordinară a Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Olt, că modelul liberal de guvernare şi de a face administraţie este unul de succes. ”Noi suntem originalul, alţii sunt copia”, a susţinut el. Bode i-a îndemnat pe liberalii din Olt să nu lase ”spaţiu altor partide care fac circ şi nu au soluţii”. ”Aceştia nu au construit nimic în viaţa lor şi vin cu un mesaje care pun în pericol, sub falsul pretext al «suveranismului», poziţia câştigată de România în Europa şi în lume”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mesajul pe care îl transmitem cetăţenilor este că aici în judeţul Olt doar PNL poate face faţă cu succes PSD-ului. Trebuie să ocupăm terenul politic şi să câştigăm în acest judeţ, unde mulţi au părut eterni la puterea locală şi mai devreme sau mai târziu au ajuns la concluzia că nu este aşa. În anul 2024, aveţi patru ocazii să dovediţi că se poate şi în Oltenia, că se poate şi în Olt. Nu există altă soluţie politică pentru dezvoltarea judeţului Olt. Voi, echipa de liberali de aici, în frunte cu Gigel Ştirbu, aveţi de dat o bătălie istorică. Şi dumneavoastră, şi noi, avem de dat o bătălie istorică. De rezultatul acestei bătălii va depinde într-o mare masura traiectoria PNL, dar şi traiectoria României. Nimeni nu va spune că va fi uşor. Peste tot unde liberalii au reuşit să spargă fronturile electorale pesediste, s-au menţinut în opţiunile electoratului prin rezultate foarte bune obţinute în administrarea comunităţilor”, a declarat Lucian Bode, la reuniunea de la Slatina.

Potrivit acestuia, ”modelul liberal de guvernare şi de a face administraţie este unul de succes”.

”Noi suntem originalul, alţii sunt copia. Noi suntem singurul partid al dezvoltării accelerate. Alţii doar mimează. Iar rezultatele se văd. Au fost invocate de la acest microfon o serie de axiome şi anume că PNL este singurul partid al dezvoltării din România”, a continuat el.

Bode a susţinut că ”obişnuinţa este cel mai mare duşman al progresului” şi le-a cerut liberalilor din Olt să le arate oamenilor că ”modelul de administraţie cu care s-au obişnuit este unul defectuos”.

”Nu lăsaţi spaţiu altor partide care fac circ şi nu au soluţii, de aceea fac circ. Aceştia nu au construit nimic în viaţa lor şi vin cu un mesaje care pun în pericol, sub falsul pretext al «suveranismului», poziţia câştigată de România în Europa şi în lume. Locul României este în Uniunea Europeană, iar cei care ne vor în afara ei fac jocul unor puteri ostile românilor şi României”, a transmis secretarul general al PNL.

El a menţionat că PNL este deja sub asaltul unor atacuri, şi din dreapta şi din stânga, ale celor care ”se tem de forţa acestui partid”.

”Oltenii cu opţiuni de dreapta trebuie să voteze PNL. Voturile date fantomelor dreptei, în afara PNL, sunt voturi irosite. Aceste voturi ajută de fapt extremiştii. Dreapta adevărată şi cu realizări, cu politici sociale şi cu investiţii şi dezvoltare este doar la PNL, alături de PNL şi în jurul PNL”, a arătat Bode.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.