Liviu Iolu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş, anunţă că s-a înscris în PLUS şi că şi-a depus candidatura internă pentru alegerile europarlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt membru PLUS de câteva zile şi mi-am depus candidatura în campania internă pentru desemnarea candidaţilor partidului la alegerile europene. E din nou un pas pe care l-am cântărit mult dar ştiu că experienţa de lucru şi pregătirea mea pot ajuta la combaterea acestui fenomen prin contribuţii la politici publice în acest domeniu. Sunt multe motive pentru care aleg acest drum, unul dintre ele este că după doi ani de zile de la încheierea mandatului guvernului Cioloş încă mai răspund la minciuni circulate şi distribuite pe diferite canale media şi pe reţelele sociale despre deciziile guvernului sau despre Dacian. E o listă lungă aşa că voi reveni pe larg cu lucruri punctuale legate de acest subiect şi cu experienţa ultimilor ani”, a scris Liviu Iolu pe pagina sa de Facebook. 

De azi începe votul intern în PLUS, aşa că le urează succes tuturor celor 151 de colegi candidaţi validaţi care au avut curaj să intre în această competiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.