Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul desemnat, Mihai Tudose, au avut, marţi, la Parlament, o discuţie informală despre componenţa viitorului Guvern, plecând împreună apoi spre Vila Lac, unde are loc o nouă întâlnire, cu liderii PSD şi cu cei luaţi în considerare pentru portofolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea dintre Dragnea şi Tudose a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor. Ei au discutat aproximativ 2 ore. La finalul întâlnirii, Liviu Dragnea a confirmat că a discutat cu ministrul desemnat despre propunerile de miniştri, însă a refuzat să răspundă altor întrebări ale jurnaliştilor.

El a mai confirmat că pleacă, împreună cu Tudose, spre Vila Lac, unde va avea loc o şedinţă lărgită a PSD, pentru a stabili lista miniştrilor, ce va fi prezentată miercuri, în Comitetul Executiv Naţional.

Tudose a refuzat la rândul său să vorbească cu jurnaliştii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va avea marţi, la ora 13.00, o întâlnire la Vila Lac 1 cu liderii PSD, la reuniune urmând să participe şi preşedinţii de organizaţii şi posibilii miniştri în cabinetul Tudose, au declarat, pentru News.ro, surse din conducerea PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.