Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat, vineri, regretul pentru decesul Zoei Petre, despre care a spus că a fost un model de viaţă dedicată valorilor democratice şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi exprim regretul pentru decesul doamnei Zoe Petre, o distinsă doamnă a vieţii publice din România, un model de viaţă dedicată valorilor democratice şi libertăţilor fndamentale ale cetăţenilor. Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis Liviu Dragnea.

Fostul consilier prezidenţial în mandatul lui Emil Constantinescu, Zoe Petre, istoric şi publicist, spitalizată în stare gravă la Spitalul Elias, a încetat din viaţă vineri dimineaţă.

În vârstă de 77 de ani, Zoe Petre a fost decan al Facultăţii de Istorie a Universităţii din Bucureşti, în perioada 1990 - 1996, iar între anii 1996 - 2000, în mandatul lui Emil Constantinescu, a îndeplinit funcţia de consilier prezidenţial pentru politică internă şi externă.Între anii 1992 şi 1996, a activat ca director de comunicare al campaniei prezidenţiale a candidatului CDR Emil Constantinescu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.