Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital sâmbătă seară, a anunţat duminică, la Braşov, secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aseară a avut iar o problemă de sănătate medicii au insistat şi a fost internat câteva ore. I s-au făcut injecţii. sperăm ca totul să fie bine, mâine avem CEX, se va stabili lista pentru europarlamentare. Sperăm ca starea de sănătate a preşedintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună pentru mâine. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltraţii şi  terapie nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie", a declarat Codrin Ştefănescu.

Ştefănescu şi mai mulţi lideri PSD s-au aflat duminică la Braşov unde au participat la un miting şi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene.

În urmă cu o săptămână, tot Codrin Ştefănescu a anunţat  că Liviu Dragnea are dublă hernie de disc şi va rămâne internat pentru câteva zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.