Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă, că a convenit cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ca după alegerile europarlamentare să prezinte împreună un candidat comun la alegerile prezidenţiale, care să fie susţinut de coaliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, la Slobozia, dacă va candida la alegerile prezidenţiale şi a răspuns: ”Sigur nu voi candida la europarlamentare”.

Când jurnaliştii au revenit asupra faptului că nu exclude o candidatură pentru funcţia de preşedinte, Dragnea a spus: ”Nu vorbesc de candidatură la prezidenţiale, cu nimeni, niciunde, nicicând. După europarlamentare, discutăm. Am convenit cu domnul Tăriceanu ca, după alegerile europarlamentare, împreună, să prezentăm un candidat comun care să fie susţinut de alianţă”.

Duminică, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că după alegerile europarlamentare coaliţia PSD-ALDE va decide dacă va exista o candidatură comună la alegerile prezidenţiale.

Tăriceanu a afirmat, la România TV, că încă nu s-a hotărât dacă va candida la alegerile prezidenţiale, dar că trebuie găsită cea mai bună formulă pentru ca actuala coaliţie să-l învingă pe Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.