Preşedintele Tineretului Naţional Liberal (TNL) Mara Mareş l-a prezentat pe liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, ca fiind “forever young” şi “Die hard pentru adversarii politici”, iar despre Klaus Iohannis a afirmat că este un preşedinte cool şi unul din cei mai respectaţi lideri la nivel european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban au participat sâmbătă, la şcoala de vară a TNL de la Venus. Cei doi au fost prezentaţi înainte de a-şi susţine discursurile de către preşedintele TNL, Mara Mareş. Aceasta l-a descris pe Orban ca fiind “forever young” şi “die hard pentru adversarii politici”. 
“O reală mândrie este şi faptul că astăzi îl avem alături de noi pe acela pe care l-aş descrie forever young, Die hard pentru adversarii politici. Dragi colegi, viitorul premier al României, preşedintele PNL, domnul Ludovic Orban”, a spus Mara Mareş în prezentarea sa. 
Apoi, Mareş l-a prezent pe Klaus Iohannis, spunând că este cel mai tare preşedinte al României, un exemplu pentru fiecare tânăr liberal. 
“Îl avem alături de noi pe cel mai tare preşedinte al României, la evenimentul celei mai tari organizaţii de tineret din România. Domnule preşedinte, vorbesc în numele întregii echipe a TNL când vă spun că sunteţi un exemplu pentru fiecare din noi. Aţi făcut din Sibiu reperul administraţiilor locale din România şi nu aţi făcut de-a lungul carierei dumneavoastră politice niciun compromis”, a spus preşedintele TNL.
Mara Mareş a adăugat că Iohannis a făcut România să fie respectată şi ascultată în Uniunea Europeană şi în NATO şi că este un preşedinte cool. 
“V-aţi bazat pe criterii precum onestitate, integritatea, corectitudinea, sunteţi unul dintre cei mai respectaţi lideri la nivel european şi aţi făcut ca România să fie respectată şi ascultată în UE şi NATO. Şi, ce ne place nouă cel mai mult, tinerilor, sunteţi cel mai rău coşmar al PSD. Suntem tare bucuroşi să avem un preşedinte aşa cool alături de noi şi să asigur de întregul sprijin al TNL la fiecare pas în drumul nostru comun de a face România normală”, a mai afirmat Mara Mareş.
Apoi, aceasta i-a oferit un cadou şefului statului, tricoul de campanie al TNL pe care scrie “Generaţia Altfel”. 
După ce a terminat de vorbit, şeful statului i-a invitat pe scenă pe Mara Mareş, Rareş Bogdan, Ludovic Orban, Robert Sighiartau, Alina Gorghiu şi Siegfried Mureşan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.