Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, anunţă că reprezentanţii formaţiunii vor boicota, vineri, o şedinţă a Consiliului Local al sectorului, reclamând că primarul Clotilde Armand vrea să majoreze tarifele pentru firma de salubrizare Romprest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedinte PSD Sector 1, Florin Manole, afirmă, într-un comunicat de presă transmis vineri, că în şedinţa convocată "de îndată" USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, ”după ce 3 ani a vorbit despre mafie, preţuri umflate, şi a transformat Sectorul 1 în cel mai murdar sector din Bucureşti”.

”Deşi a primit mandatul Consiliului Local pentru a contesta în instanţă tarifele «prea mari», USR nu doar că nu le-a contestat, dar în 2022 a plătit 186.000.000 lei, iar acum cere o creştere enormă, de 31,22%! Se dovedeşte astfel că primarul Clotilde Armand a înşelat cetăţenii şi face exact invers decât a clamat: vrea să dea mai mulţi bani pentru firma de salubrizare, pentru o frecvenţă redusă a serviciului public”, susţine el.

Manole anunţă că reprezentanţii PSD vor boicota şedinţa CL.

”Partidul Social Democrat va boicota astăzi şedinţa Consiliului Local şi o convoacă pe Clotilde Armand, căreia îi solicită să vină personal în faţa cetăţenilor şi a Consiliului Local, pentru a explica de ce vrea să dea mai mulţi bani firmei de salubrizare şi de ce, în acelaşi timp, Sectorul 1 continuă să fie cel mai murdar şi mai neîngrijit din Capitală”, conchide el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.