PSD Iaşi anunţă că a primit, duminică, 127 de noi membri, liderii locali social-democraţi precizând că "Iaşiul trebuie să iasă din zodia cârpelii şi a lucrurilor făcute de mântuială".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filiala municipală Iaşi a PSD a organizat, duminică, un eveniment în cadrul căruia au fost primiţi 127 de noi membri în partid.

Liderul filialei judeţene PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, a declarat că procesul de reformă al organizaţiei continuă, el fiind convins că PSD Iaşi va reuşi să-şi îmbunătăţească imaginea.

"Iaşiul are nevoie de o schimbare şi la nivelul administraţiei. Fie că va fi în 2024 sau mai devreme, acest lucru este neapărat necesar. Administratorii Iaşului ne-au făcut de ruşine. Ieşim în evidenţă doar prin ştirile despre dosarele penale ale primarului şi preşedintelui Consiliului Judeţean. Din păcate, niciun proiect major nu poartă amprenta celor doi. Ne reformăm pentru ieşeni. Vom continua să promovăm tineri competenţi în funcţiile publice, aşa cum s-a întâmplat recent cu prefectul Bogdan Cojocaru şi secretarul de stat Bogdan Balanişcu", a declarat senatorul Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

La rândul său, şeful filialei municipale PSD, Bogdan Balanişcu, a precizat că Iaşiul trebuie să iasă din zodia "cârpelii", a lucrului făcut "de mântuială".

"De-ajuns cu Olimpiada Panseluţelor. Iaşul are nevoie de pasaje, autogară modernă, stadion şi sală polivalentă, şosea de centură, bazin olimpic de înot, parcări şi parcuri, piste de biciclete şi autobuze electrice. Reconectarea partidului cu ieşenii este doar prima etapă. Deschidem larg uşa celor care vor să se implice alături de noi pentru a da o nouă viteză dezvoltării oraşului", a declarat Bogdan Balanişcu, preşedintele organizaţiei municipale PSD Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.