Liderul PNL Gorj, Ion Iordache, a afirmat că nu are nicio legătură cu realitatea anunţul PSD că organizaţia PNL Târgu Jiu a trecut la social-democraţi şi a catalogat acest fapt ca fiind o “acţiune marca PSD”. El a precizat că nu a plecat niciun liberal la PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ion Iordache a declarat, vineri, la Antena 3, că fosta organizaţie PNL Târgu Jiu s-a dizolvat acum două luni din lipsă de activitate, iar organizaţia liberală are acum un alt preşedinte.
 
“Nu este niciun scandal. Este o acţiune marca PSD. Nu are nicio legătură cu realitatea şi vă spun cu toată responsabilitatea şi dumneavoastră puteţi verifica şi prin oamenii care sunt de presă şi sunt din teritoriu că este o minciună. Fosta organizaţie PNL de la Târgu Jiu, care s-a dizolvat din lipsă de activitate, are 164 de membri. Nu pot fi în niciun caz 300, cum spun ei, şi s-a dizolvat acum aproximativ două luni şi are un alt preşedinte interimar care şi-a făcut o nouă organizaţie şi nu are nicio legătură cu povestea lor”, a explicat Ion Iordache.
 
Întrebat dacă au plecat oameni de la PNL la PSD, liderul PNL Gorj a răspuns: “Nu a plecat nici un om. Este o minciună marca PSD, un partid al minciunii şi al dezamăgirii, vă spun cu toată responsabilitatea. Eu sunt preşedinte de puţin timp, nu am cunoscut acest partid, dar acest partid care în teritoriu, acum, în loc să aibă preocupări ale zilei, precupări ale oamenilor, preocupări a ce se întâmplă şi ce face această guvernare acum, astăzi, care bâjbâie prin conducerea PSD şi nu are soluţii, creează astfel de subiecte ca să distragă atenţia de la problemele reale. Vă spun încă o dată nu este nimic adevărat”. 
 
Filiala PSD Gorj a anunţat, joi seară, că organizaţia PNL Târgu Jiu a trecut la PSD.
 
”Este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni”, afirmă social-democraţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.