Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, a afirmat vineri, că Rareş Bogdan a fost ales candidat al partidului pentru alegerile europarlamentare pentru abilităţile sale de comunicare şi pentru poziţionarea anti-PSD, spunând că acesta a fost pus pe listă de către preşedintele partidului, Ludovic Orban, care şi-a asumat acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnul Rareş Bogdan a fost ales pentru abilităţile sale de comunicare, nu pentru alte abilităţi. Domnul Rareş Bogdan a fost ales pentru abilităţile sale de comunicare. Dânsul a fost pus pe listă de preşedintele Partidului Naţional Liberal, domnul Ludovic Orban, care şi-a asumat să îşi pună primul loc pe listă. Motivul pentru care a fost ales este faptul că în toate cercetările sociologice domnul Rareş Bogdan are o notorietate şi o încredere foarte mari. Un alt motiv pentru care a fost ales este poziţionarea sa constantă anti-PSD şi un alt motiv pentru care a fost ales sunt abilităţile de comunicare", a declarat Bogdan Huţucă, vineri, într-o conferinţă de presă.

În cadrul aceleaşi conferinţe de presă de la Constanţa, europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a afirmat că în privinţa lui Rareş Bogdan s-au făcut cercetări sociologice, acesta bucurându-se de o încredere ridicată în rândul votanţilor anti-PSD.

"În ceea ce îl priveşte pe Rareş Bogdan s-au făcut cercetări sociologice la nivelul partidului, au fost şi făcute publice concluziile, inclusiv preşedintele partidului. Domnul Rareş Bogdan a fost un luptător împotriva PSD-lui în mass-media. Este un luptător împotriva PSD-lui, se bucură de o încredere foarte ridicată în rândul votanţilor Partidului Naţional Liberal şi al tuturor votanţilor împotriva PSD”, a explicat europarlamentarul.

Siegfried Mureşan a mai spus că cei doi primari aflaţi pe lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, Mircea Hava de la Alba Iulia, aflat pe poziţia a doua, şi Gheorghe Falcă de la Arad, aflat pe locul opt, nu vor renunţa la mandatul de europarlamentar şi vor merge în Parlamentul European. 

"În ceea ce priveşte primarii, vă spun foarte clar că Gheorghe Falcă şi Mircea Hava, dacă vor fi aleşi europarlamentari, vor deveni europarlamentari, iar primăriile pe care le-au condus până acum sunt foarte bine pregătite să fie preluate de viceprimari. Avem organizaţii puternice acolo, vă spun că oraşele Arad şi Alba Iulia când Mircea Hava şi Gheorghe Falcă vor fi aleşi europarlamentari nu vor fi avea de suferit", a precizat Mureşan.

El a mai spus că PNL îşi propune să trimită în Parlamentul European 10 reprezentanţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.