Fostul consilier prezidenţial Leonard Orban, eliberat din funcţie de preşedintele Klaus IOhannis în 2021 în vederea pensionării, a fost numit, joi, membru al Consiliului de Administraţie al Institutului European din România, printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se constată încetarea calităţii de membru al Consiliului de administraţie al Institutului European din România a domnului academician Răzvan Emil Theodorescu în data de 6 februarie 2023, ca urmare a decesului. La data intrării în vigoare a prezentei decizii se numeşte domnul Leonard Orban în calitate de membru al Consiliului de administraţie al Institutului European din România, pentru perioada rămasă a mandatului”, este decizia publicată, joi seară, în Monitorul Oficial.

Leonard Orban, fratele fostului premier şi lider liberal Ludovic Orban, a fost consilier prezidenţial, fiind eliberat din funcţie, în octombrie 2021, în vederea pensionării.

La aceeaşi data, Leonard Orban a primit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.