Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea pentru modificarea art. 23 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea şi sancţionarea tuturor formelor de discriminare, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actul normativ are ca obiect de reglementare modificarea art. 23 alin. (2) din Ordonanţa Guvernului nr. 137/2000, în sensul instituirii normei conform căreia, unul dintre membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, trebuie să fie un reprezentat al Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

„Colegiul director este compus din 11 membri cu rang de secretar de stat, dintre care un reprezentant al Grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, propuşi şi numiţi, în şedinţă comună, de cele două Camere ale Parlamentului”, prevede alineatul modificat din legea promulgată de către şeful statului. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.