Ministrul Justiţiei a trântit o Ordonanţă de Urgenţă care a bulversat tot sistemul judiciar, declară la RFI liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi. El spune că OUG 7 ar fi trebuit abrogată integral, iar Tudorel Toader ar trebui demis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Attila Korodi crede că ”această reacţie (a magistraţilor-n.r.) era una normală şi sinceră”.

”Efectiv, după multe dezbateri politice şi juridice în Parlament, când anumite lucruri s-au cristalizat, a venit ministrul Justiţiei, a trântit, că nu pot să spun altfel, o OUG, prin care a bulversat din nou totul”, a declarat Attila Korodi. 

Acesta susţine că OUG 7 ar trebui abrogată integral.

”A venit Guvernul deja cu o altă Ordonanţă, care corectează anumite elemente, deci s-a ajuns deja din greşeli în nu ştiu dacă în greşeli, dar în soluţii


pe jumătate de măsură (...). Normal, trebuia să fie abrogat totul”, consideră
liderul deputaţilor UDMR.

În plus, acesta a precizat că UDMR va vota moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei şi consideră că Tudorel Toader ar trebui demis. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.