Preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele senatului, Nicolae Ciucă şi premierul Marcel Ciolacu au transmis, dumminică, mesaje de Anul Nou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITEȘTE ȘI Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou: Să întâmpinăm, aşadar, anul 2024 cu speranţă şi cu convingerea că împreună putem depăşi orice obstacol - VIDEO
CITEȘTE ȘI Marcel Ciolacu: 2023 a fost un an cu multe provocări pentru România. Am încercat împreună să le depăşim / Am credinţa că 2024 va fi un an mai bun - VIDEO

”Ne aflăm, împreună, în fața unei noi etape, a unui nou an, pe care avem datoria să-l transformăm în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării. Un viitor în care primează iubirea de țară și un respect profund pentru istoria și tradițiile noastre, pentru democrație și pentru valorile europene şi în care tot ceea ce facem e cu gândul la copiii noștri şi la noile generații”, a transmis liderul PNL.

Ciucă apreciază căm avem datoria să le lăsăm generaţiilor viitoare ”o Românie mai bună, mai dezvoltată şi mai sigură”.

”Vă doresc un an nou plin de realizări și bucurii. Să aveți sănătate și liniște, alături de familii și de toți cei dragi. La mulți ani”, a mai transmis Ciucă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.