Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj video în care îi îndeamnă pe români să iasă la vot la alegerile locale de duminică şi să respecte măsurile de protecţie la secţiile de votare, cum ar fi purtarea măştii, respectarea distanţei şi dezinfectarea mâinilor. Videoclipul postat pe pagina de Twitter a şefului statului este compus din colaje de la conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm responsabilitatea administrării comunităţilor noastre. De ce este această alegere atât de importantă? Pentru că de cei care vor câştiga depinde ca şcoala şi spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate şi problemele de trafic rezolvate. Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, care în esenţă se rezumă la purtarea corectă a măştii de protecţie, păstrarea distanţei, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor şi dezinfectarea obiectelor folosite în comun, atunci riscul infectării în secţiile de votare este redus la minimum. De aceea, vă încurajez, dragi români, mergeţi la vot în număr cât mai mare şi alegeţi-i pe cei care pot să facă ceva pentru dezvoltarea oraşului sau a comunei în care trăiţi”, a transmis Klaus Iohannis, într-un mesaj video postat pe pagina de Twitter a şefului statului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.