Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat dacă a fost un succes depesedizarea României prin absorbţia în PNL, că s-a cam terminat cu aceste treceri de la un partid la altul. Şeful statului a reinterat că opinia sa privind traseismul este cunoscută şi anume că se opune acestui fenomen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şi cum ar funcţiona depesedizarea României prin absorbţia în PNL?Vă referiţi desigur la tema trecerii unor persoane dintr-un partid într-altul. Sunt cazuri excepţionale. Mi-am exprimat opinia şi o cunoaşteţi foarte bine şi s-a cam terminat. Dacă aţi observat cumva s-a cam terminat”, a afirmat Klaus Iohannis întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri la Palatul Cotroceni, dacă este de părere că depesedizarea României prin absorbţia în PNL e un succes.

Chestionat dacă a avut discuţii în acest sens, şeful statului a răspuns: „Puteţi să presupuneţi, să vă folosiţi sursele, dar vă spun că s-a cam terminat”.

Preşedintele Iohannis a exprimat în mai multe ocazii faptul că se opune traseismului politic şi că speră să prindă „vremea când acest traseism nu se mai practică”.

Subiectul a revenit în atenţia opiniei publice după ce mai mulţi primari şi câţiva parlamentari ai PSD au trecut la PNL. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.