Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, reprezentanţilor PSD care au venit la consultările pentru formarea unui nou guvern, că în spaţiul public există real dorinţa de a găsi soluţie şi de a încheia această criză, el menţionând că situaţia este diferită, acum, faţă de prima rundă de consultări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”V-am invitat din nou la consultări pentru că prima încercare nu a dus la formarea unui guvern. Cred că, totuşi, suntem într-o situaţie mult diferită acum”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

 

El a continuat: ”Din păcate, criza pandemică s-a aprofundat, criza politică nu mai este înţeleasă în niciun fel de români şi constatarea mea este că în spaţiul politic există real dorinţa de a găsi soluţie şi de a încheia această criză”. 

 

PSD nu a mers cu o propunere de premier la consultările de joi, de la Palatul Cotroceni. 

Din delegaţia cu care PSD au făcut parte Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, Paul Stănescu, secretar general PSD, Sorin Grindeanu, vicepreşedinte PSD, Alexandru Rafila, deputat PSD ( membru al comisiei de sănătate din camera deputaţilor), Streinu Cercel, senator PSD (preşedinte al comisiei de sănătate din Senat).

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, la plecarea spre Palatul Cotroceni, că urgenţa este discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis despre pandemie.

Liderul PSD nu a dorit să spună cu ce mandat merg social-democraţii la consultări dar a arătat că este greu în acest moment să se producă alegeri anticipate.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.