Şeful statului Klaus Iohannis are miercuri o videoconferinţă cu preşedintele Consiliului European Charles Michel şi un grup de lideri europeni, în pregătirea reuniunii Consiliului European din 24 - 25 mai, a transmis Administraţia Prezidenţială. Agenda discuţiilor va viza obiectivele climatice ale UE, relaţiile Uniunii cu Rusia şi cu Marea Britanie, cât şi coordonarea la nivel european în contextul pandemiei de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Videoconferinţa a fost convocată de către preşedintele Consiliului European Charles Michel. Agenda discuţiilor se va concentra asupra unor subiecte legate de coordonarea la nivelul UE în contextul pandemiei de COVID-19, obiectivele climatice ale Uniunii, relaţiile Uniunii Europene cu Federaţia Rusă şi cele cu Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord”, mai arată comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.