Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la Bruxelles, că a primit la Administraţia Prezidenţială demisia lui Florin Roman, din funcţia de ministru al cercetării, Iovării şi Digitalizării şi că această demisie va fi acceptată. Şeful statului a mai spus că va semna interimatul lui Virgil Popescu la acest minister.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am primit la Administraţia Prezidenţială demisia domnului ministru Florin Roman. Această demisie va fi acceptată şi voi numi interimar pe domnul ministru Virgil Popescu, până când se stabileşte cine va prelua definitiv acest portofoliu”, a spus şeful statului.

Klaus Iohannis a precizat că documentele vor fi semnate când va reveni în ţară.

Florin Roman a anunţat,  miercuri, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, la scurt timp după ce ziarul Libertatea a publicat informaţia că acesta şi-a trecut în CV faptul că are licenţă la Universitatea „Babeş-Bolyai”, însă informaţia nu era adevărată. 

Anterior, acelaşi ziar a dezvăluit că Roman şi-a trecut în CV o carte care nu există şi, mai mult, şi-a plagiat lucrarea de masterat. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.