Preşedintele Klaus Iohannis l-a eliberat vineri din funcţia de adjunct al directorului SRI pe Viorel-George Voinescu şi a semnat numirea în această funcţie a lui Răducu Gheorghe Stancu, la data de 1 august, informează Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele Iohannis a semnat şi decretul privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele, la trecerea în rezervă, a generalului-locotenent – cu trei stele Viorel-George Voinescu din Serviciul Român de Informaţii, la data de 1 august 2020.
 
De asemenea, şeful statului a semnat decretul pentru trecerea în rezervă a domnului general-locotenent - cu trei stele Laurian Anastasof din Ministerul Apărării Naţionale, la data de 1 august.
 
Alte decrete semnate de Klaus Iohannis sunt:
 
„- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a doamnei Mirela Dohotar – pensionare, la data de 1 august 2020;
 
- Decret privind eliberarea din funcţia de judecător, vicepreşedinte al Tribunalului Olt a doamnei Nuţi-Florentina-Olt Meşină – pensionare, la data de 1 august 2020”.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.