Liderul UDMR Kelemen Hunor susţine, în contextul în care preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins de procurorii DNA cu 250.000 de euro în portbagaj, că există în continuare o problemă serioasă legată de corupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, cum i se par imaginile cu liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, reţinut de procurorii DNA pentru o presupusă mită de 250.000 de euro.  

 

„Există în continuare o problemă serioasă legată de corupţie. Bine că funcţionează DNA! Cel care pune mâna pe bani publici şi fură trebuie să meargă în puşcărie”, a comentat Kelemen Hunor la Prima TV. 

 

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, acuzat de luare de mită de către DNA, rămâne în arest preventiv, a decis, vineri, Curtea de Apel Iaşi. Şi expertul din dosar, Radu Judele, rămâne în arest, dar doar pentru trafic de influenţă, nu şi pentru luare de mită. 

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.