Vicepremierul Kelemen Hunor este de părere că aparatul central al administraţiei publice nu este unul supradimensionat, afirmând că aceasta este o "legendă urbană".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Aparatul de stat, administraţia centrală nu e mare. Sunt ministere depopulate, sunt ministere unde, mai ales în zonele unde în zona privată câştigă mai mult – pe proiecte europene, pe anumite zone – nu găseşti oameni. Deci aparatul central nu este supradimensionat. Faceţi o comparaţie cu alte state şi, sigur, poţi să reduci în anumite zone, dar sunt alte zone unde trebuie să creşti aparatul, mai ales dacă vrei să faci absorbţie la PNRR şi la fondurile europene", a afirmat Kelemen Hunor, miercuri seară, la B1 Tv. 
 
El a susţinut că vede cum colegii săi miniştri "caută specialişti” pentru ministerele pe care le conduc, încercând "să fure specialiştii”, prin detaşare, de la un minister la altul. 
 
"Asta este o legendă urbană. Eu nu vorbesc de administraţia locală, vorbesc de administraţia centrală, acolo nu văd o supradimensionare. Uitaţi-vă la unele ministere, cât de depopulate sunt”, a adăugat viceprim-ministrul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.