Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat sarcastic declaraţiile făcute de preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmând că deputatul "a fumat ceva" sau a "tras pe nas".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"L-aţi întrebat pe domnul Tomac ce a fumat astăzi dimineaţă? Şi cu un aer grav a anunţat acest lucru. A tras ceva pe nas? E grav, când un lider de partid, cu un aer atât de grav, vorbeşte prostii", a spus Kelemen Hunor.

El a comentat că Eugen Tomac "se uită la noi (UDMR - n.r.) ca la o catastrofă naţională", repetând că liderul PMP "a fumat ceva".

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, la Parlament, că a aflat de la mai mulţi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care „depăşeşte imaginarul în politică”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.