Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că partenerii din coaliţia de guvernare au fost şi sunt "competitori pentru 2024", însă arată că atât liderii PNL şi PSD, cât şi primul ministru caută soluţii pentru problemele cu care ţara se confruntă. Kelemen admite că reprezentanţii celor două mari partide ar trebui să se abţină de la declaraţii publice înainte ca deciziile să fie adoptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Coaliţia merge bine. Sunt doi competitori – că sunt competitori, erau adversari ieri-alaltăieri, nu cred că aţi uitat anul 2019, anul 2020, să nu vorbim de ani anteriori – ei au fost competitori, acuma sunt parteneri şi rămân competitori pentru 2024. Dar şi la Marcel Ciolacu, şi la Florin Cîţu şi la premierul Ciucă văd o preocupare zilnică să găsim soluţii. Eu spun: oamenii stau în discuţii cu specialişti în fiecare zi, ore în şir. Dacă ar fi foarte simplu să iei o soluţie când eşti interconectat cu toată lumea, nu eşti singur pe această lume...”, a afirmat Kelemen Hunor miercuri seară, la B1 Tv.
 
Întrebat dacă liderii PNL şi PSD nu ar trebui să se abţină de la declaraţii publice înainte ca deciziile să fie adoptate după discuţiile cu specialiştii, liderul UDMR a răspuns: "Nu pot să vă contrazic".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.