Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că nu îşi ”face probleme” cu privire la faptul că partidul pe care îl conduce ar putea să nu depăşească pragul electoral la alegerile de anul viitor. El exclude participarea Uniunii într-o alianţă de dreapta la următoarele runde de alegeri, spunând că identitatea politică a UDMR nu poate fi ”dizolvată” pe ”chestiuni conjuncturale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Kelemen Hunor a afirmat că nu îşi face probleme cu privire la faptul că, în 2024, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România nu ar putea trece pragul electoral. 
 
”Nu îmi fac eu astfel de probleme. Văd sondajele, de când în politică, de fiecare dată UDMR-ul e cotat la 4, la 5, la 6, vă daţi seama, pe un eşantion de 1.200 de persoane, maxim, sunt 60 maghiari din România. De acolo ce să dai? Sigur, vin ei cu echilibrare, nu ştiu ce, dar nu... Noi am făcut sondajul nostru, facem sondajul nostru, eu mă uit doar la ce fac eu şi ştiu ce am de făcut. În rest, nu comentez eu sondajele altora”, a afirmat Kelemen, miercuri seară, la Digi 24.
 
Întrebat dacă ia în calcul o alianţă într-o dreaptă unită, Kelemen a răspuns: ”Nu. Noi am mers de fiecare dată pe listele noastre şi vom merge. Identitatea politică nu pot să dizolv eu pe chestiuni conjuncturale şi de moment”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.