Preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat, joi, referitor la protestul care a avut loc miercuri pe holurile Parlamentului, că este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat, iar problema va fi discutată în şedinţa Biroului permanent reunit, afirmând că nu crede că ne aflăm sub asediu şi să nu poată parlamentarii lucra normal în şedinţe. El spune că regulamentele trebuie modificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Vom discuta în Biroul permanent (reunit – n.r.) acest lucru. Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în Parlament. E ca şi când un grup de cetăţeni nemulţumiţi de politica postului dumneavoastră ar merge în postul dumnavoastră şi ar bulversa activitatea. Fără îndoială vom discuta astăzi în Parlament, vom ridica această problemă, cred că este anormal activitatea unui Parlament, nu cred că suntem sub asediu să putem lucra într-o şedinţă normală. Vom avea şi alte voturi care se pot contesta, dar mi se pare normal să avem un dialog. Ceea ce s-a întâmplat în Parlament nu a dat senzaţia unui dialog. Astăzi o să discutăm dacă trebuie modificate regulamentele, dacă este nevoie să modificăm statutul, dacă este nevoie să modificăm modul în care se desfăşoară activitatea”, a afirmat deputatul PSD Florin Iordache.
 
Câţiva protestatari Rezist s-au aflat miercuri pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi au strigat ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”, ei aşezându-se pe jos, pentru a nu fi evacuaţi de către agenţii de pază. 
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au ieşit din sala plenului reunit protejaţi de agenţii de pază, care au făcut un cordon pentru ca protestatarii să nu ajungă în preajma celor doi. Dragnea nu a vrut să discute nici cu jurnaliştii. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că protestul reprezintă o manifestaţie fascistă, afirmând că "aşa a început fascismul şi totalitarismul în Europa".
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.