Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a fost ironic, miercuri, la adresa preşedintelui, spunând că, până termină de gândit Klaus Iohannis întrebarea pentru referendum, poate îi trece mandatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aşteptăm întrebarea. Până termină de gândit poate trece mandatul. Preşedintele e în campanie şi susţine PNL, a ieşit preşedintele să le facă campanie. Deocamdată aşteptăm să termine de gândit. Poate mai gândeşte un an. Ce întrebare va adresa preşedintele nu pot să vă spun până nu termină de gândit”, a declarat Iordache.

În ceea ce priveşte faptul că preşedintele a numit guvernarea PSD drept „un accident al democraţiei”, Iordache a replicat: „Un accident al democraţiei a fost acum 4 ani şi jumătate, când cred eu că greşit a fost ales domnul Iohannis”.

El a mai spus că „modul în care preşedintele dispreţuieşte o anumită parte a clasei politice denotă că nu a învăţat nimic cât a stat la Cotroceni”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este „aproape hotărât” să convoace referendum în ziua alegerilor europarlamentare, 26 mai, spunând că este „aproape hotărât”, pentru că este nevoie de o analiză profundă, care la Cotroceni a început.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.