Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a subliniat, luni seară, referindu-se la evaluarea şi remanierea miniştrilor, că nu totul este perfect, Guvernul nu este fără cusur, dar la nivel guvernamental nu există nicio discuţie clară pe acest subiect. În plus, susţine liberalul, premierul Nicolae Ciucă cunoaşte exact rezultatele activităţii miniştrilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a declarat, luni seară, la Antena 3, că evaluarea miniştrilor este un proces permanent. 

 ”Vă asigur că această evaluare a fiecărui ministru în parte este un proces permanent. Cu siguranţă prim-ministrul cunoaşte atât agenda fiecărui ministru în parte, cât şi rezultatele activităţii lor. Nu spunem că totul este perfect, nu spunem că avem un guvern fără cusur, dar pot să vă spun că în acest moment nu există la nivel guvernamental şi la nivelul de coaliţie niciun fel de discuţie clară în legătură cu remanierea vreunuia dintre miniştri”, a explicat Stroe. 

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că, dacă Nicolae Ciucă ar simţi că este nevoie de remanierea vreunui ministru, cu siguranţă ar purta discuţii în coaliţie pe această temă. 

”Asta nu înseamnă, subliniez că premierul nu ştie şi dacă cumva din evaluările dânsului, va rezulta că e nevoie de acest lucru, o va face cu siguranţă, dar atenţie, precedată în mod obligatoriu este prevedere chiar în protocolul de coaliţie, de o discuţie în cadrul coaliţiei cu partidul sau între partide, pentru că aceşti miniştri sunt susţinuţi politic acolo”, a spus Ionuţ Stroe. 

 Stroe a adăugat că deocamdată premierul îşi doreşte să lanseze mesaje de stabilitate. 

”Deocamdată, mai degrabă primul ministru îşi doreşte a lansa şi a transmite chiar public mesaje de stabilitate, de predictibilitate. Traversăm un moment de dificultăţi economice maxime, din păcate contextul de securitate este cel care este, asta nu înseamnă că găsim scuze celor care nu performează, apropo de activitatea miniştrilor. Dar în acest moment, subliniez, primul ministru mai degrabă îşi doreşte un climat de stabilitate şi probabil că la momentul oportun, că va exista, nimeni nu a avut mandat infinit vreodată, cu siguranţă va ieşi şi va comunica public acea listă”, a declarat Ionuţ Stroe. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.