Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat marţi, după numirea în funcţia de Secretar general al Guvernului a lui Mircea Abrudean că totul e bine când se termină cu bine şi chiar dacă a luat ceva timp pentru a exista această numire susţinută politic de PNL, e bine că s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Totul e bine când se termină cu bine. Până la urmă, chiar dacă a luat ceva timp pentru a exista această numire susţinută politic de PNL, e bine că s-a întâmplat”, a spus deputatul PNL. ”Din punctul nostru de vedere nu e niciun fel de problemă că a existat această întârziere. Până la urmă toată lumea s-a convins că propunerea noastră e una extrem de serioasă, şi mai mult, îndeplineşte toate criteriile şi condiţiile, are competenţele şi experienţa necesare pentru a exercita această funcţie”, a mai spus el.

Întrebat dacă a existat o discuţie între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Marcel Ciolacu, înainte de această numire, Ionuţ Stroe a spus că întrebarea trebuie pusă celor în cauză iar el nu poate confirma situaţii pe care nu le cunoaşte.

Premierul Marcel Ciolacu a decis, luni, numirea lui Mircea Abrudean în funcţia de secretar general al Guvernului, la propunerea PNL. Decizia aa fost luată după mai multe runde de discuţii cu preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.