Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, fost ministru al Tineretului şi Sportului, s-a referit, marţi seară, la David Popovici, apreciind că ne-a făcut de atâtea ori mândri de performanţele sale şi a subliniat că este convins că pe viitor vor mai exista recorduri şi titluri obţinute de sportiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ne-a făcut de atâtea ori să ne simţim mândri de performanţele pe care le-a stabilit până acum, sunt ferm convins că vor mai exista recorduri, vor mai exista titluri. David Popovici este un luptător. Vă daţi seama, până la această vârstă fragedă ce performanţe a realizat în decursul carierei”, a declarat Ionuţ Stroe, la Antena 3, marţi seară, referindu-se la rezultatul obţinut de sportiv în proba de 200 m de la CM de la Fukuoka.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului s-a referit la Popovici afirmând că este ”un luptător” şi că trebuie susţinut în continuare.

”El este un luptător, nu avem de ce să fim dezamăgiţi. Consider că trebuie să fim mândri şi să îl susţinem în continuare. Este un exemplu pe care, din păcate, societatea românească nu îl multiplică. Avem foarte puţini sportivi care se menţin la un asemenea nivel de performanţă. Ar trebui să îl preţuim”, a completat Ionuţ Stroe.

David Popovici a ocupat locul 4 la 200 metri liber la Campionatul de Nataţie de la Fukuoka. Popovici a declarat că nu este supărat şi a afirmat că a dat tot ce a putut în proba în care era deţinătorul titlului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.