Ionuţ Stroe, avizat în comisii pentru Ministerul Tineretului şi Sportului, a declarat miercuri la audieri că americanii au o zicală conform căreia ”un dolar investit în sport salvează trei dolari cheltuiţi în sistemul de sănătate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Priiorităţile mandatului său sunt modificarea legii sportului, participarea românească la Jocurile Olimpide la Tokyo şi stimularea sportului de masă.

”În România există încă oamenii care se întreabă de ce finanţăm activităţile de sport şi tineret. Este simplu: prin activitatea de sport obţinem un beneficiu social cert. Americanii au o zicală: un dolar investit în sport salvează trei dolari cheltuiţi în sistemul de sănătate”, a declarat Ionuţ Stroe.

Stroe a venit la comisie însoţit de premierul desemnat Ludovic Orban şi de liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan, desemnată vicepremier,

El a fost avizat cu 18 voturi favorabil, S-au înregistrat 5 voturi ”împotrivă” şi 8 abţineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.