Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, preşedinte interimar al organizaţiei PNL Sector 4, afirmă că 600 de membri ai PNL Sector 4 au răspuns invitaţiei sale de a încheia anul cum se cuvine şi de a uni şi mai mult echipa pentru 2024. La eveniment au participat preşedintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă şi Secretarul General al PNL, Lucian Bode.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”600 de membri ai PNL Sector 4 au răspuns invitaţiei mele de a încheia anul cum se cuvine şi de a ne uni şi mai mult echipa pentru 2024. Mulţumesc echipei PNL Sector 4 pentru încrederea pe care mi-o acordă ca preşedinte, pentru deschidere şi entuziasm. Mereu am ajuns departe alături de oamenii cu care am fost alături în toţi aceşti ani de politică atunci când am stat aproape, când am avut încredere în noi şi în cei de lângă noi”, a scris Ionuţ Stroe pe Facebook.

”Îi mulţumesc domnului preşedinte Nicolae Ionel Ciucă pentru susţinerea pe care o oferă acestei filiale şi pentru cuvintele frumoase pe care ni le-a adresat aseară. I-am avut alături de noi şi pe Secretarul General al PNL, Lucian Bode, miniştrii Adrian Ioan Veştea şi Sebastian Burduja, precum şi pe vicepreşedintele regional Ilfov-Bucureşti Hubert Thuma, preşedinţii organizaţiilor de sectoare din Bucureşti şi preşedinta TNL, Mara Mareş, cărora le mulţumesc deopotrivă. Împreună suntem mai puternici!”, a mai spus Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.