Deputatul USR Ionuţ Moşteanu afirmă, vineri, că, doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL, aceştia adăugându-se ”altor zeci de traseişti - primari şi viceprimari PSD transferaţi deja”. ”PNL nu a înţeles nimic din votul la europarlamentare şi prezidenţiale”, afirmă deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseişti - primari şi viceprimari PSD transferaţi deja. La Piteşti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iaşi, PSDistul Chirica. Prin toţi aceşti primari, pesedismul supravieţuieşte”, a scris, vineri, pe Facebook, deputatul Ionuţ Moşteanu.

Acesta afirmă că PNL ”nu a înţeles nimic”. 

”PNL nu a înţeles nimic din votul la europarlamentare şi prezidenţiale. Nu putem reconstrui România, comunele şi oraşele noastre, cu aceiaşi oameni care au ţinut comunităţile noastre în subdezvoltare şi au încurajat 4 ani regimul lui Dragnea”, a mai scris Moşteanu. 

Acesta susţine că aceşti aleşi locali ”nu au făcut nimic 30 ani”.

”Vor face ei mai bine acum?”, a mai scris deputatul care prezintă o listă cu 55 de primari traseişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.