Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus a fost sărbătorit, luni, de către conducerea PNL, la Parlament, cu tort şi şampanie, după ce vineri, când a împlinit 99 de ani, liberalii au organizat o manifestare la care au participat peste 2000 de membri de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Ionescu Quintus a fost prezent la şedinţa Biroului Politic al PNL, iar la final a fost sărbătorit de cei din conducerea partidului cu şampanie şi tort.

El a declarat că ”se simte presat, cu atâta presă în jur şi este foarte atent la fiecare cuvânt pe care îl rosteşte pentru că o părere contează foarte mult".

Quintus a vorbit despre originile sale liberale. A povestit că mama sa l-a adus pe lume într-un spital evreiesc, ajutat de un evreu comunist din Ploieşti pe care tatăl său, parlamentar liberal în 1917, îl ajutase anterior. A precizat că bunicul său a fost membru fondator al PNL, iar tatăl său a fost de asemenea membru al partidului.

"Marea mea familie este PNL şi oriunde m-am dus în ţară m-am simţit ca acasă şi într-o familie (...) Cu cele două generaţii dinaintea mea familia noastră are vârsta PNL", a spus seniorul liberal.

Mircea Ionescu Quintus a spus că a ajuns la vârsta de 99 de ani şi datorită medicilor. "Nu ştiu dacă să vă doresc vârsta mea, că nu-i uşoară. Trebuie să ai multă bărbăţie şi încăpăţânare să ajungi la vârsta asta, pentru că, de fapt, m-am încăpăţânat, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor care mă îngrijesc", a spus el.

Întrebat dacă anul viitor PNL va avea aceeaşi formulă de conducere, Quintus a răspuns: "De mine nu sunt sigur, de ceilalţi da".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.