Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că a văzut multe opinii negative despre PNL, lucru care "îl doare", dar se arată încrezător că liberalii vor putea să revină "în forţă" pe scena politică. Şeful statului a comentat şi situaţia lui Dacian Cioloş, spunând că aşteaptă să vadă proiectul pe care îl va lansa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Văd la TV tot felul de opinii foarte negative despre PNL, lucru care sincer mă doare, dar am toată încrederea că PNL va găsi suficiente resurse şi forţa internă să revină în forţă pe scena politică", a spus Iohannis.

El a afirmat că nu va merge la Congresul liberalilor de la începutul verii, dar "îl interesează foarte mult ce se întâmplă".

Întrebat dacă îl mai interesează şi planurile lui Dacian Cioloş, preşedintele a confirmat: "Aştept şi eu să spună ce doreşte să facă, da, mă interesează, este premierul tehnocrat pe care l-am propus".

Iohannis spune că a mai discutat cu Cioloş şi i-a dat chiar şi sfaturi. "Mai dau sfaturi oamenilor la cerere, fiindcă cel mai bun sfat e cel care se cere", a spus el.

Întrebat dacă Dacian Cioloş mai este o soluţie pentru PNL, Iohannis a spus că acest lucru ar trebui să îl comunice fostul premier şi liberalii.

"Asta nu cred că este bine să spun eu. Asta trebuie să spună fie domnul Cioloş, fie PNL, fie, în varianta optimală, împreună, amândoi, dacă e sau nu e", a spus şeful statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.