Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Consiliul Naţional al PNL, că va construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, spunând că „PSD trebuie să plece” şi că el îşi asumă ca obiectiv naţional viziunea unei Românii funcţionale, normale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acest vot va fi respectat. Nu voi desemna niciun guvern care nu-şi asumă ferm aceste deziderate. Vă asigur că voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie la termen, fie anticipate, o majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priorităţi legate de normalizarea României, o majoritate care să fie proeuropeană şi care să susţină lupta împotriva corupţiei. PSD a dovedit că e incapabil să facă toate aceste lucruri şi trebuie să plece”, a afirmat Klaus Iohannis.

„Îmi asum ca obiectiv naţional această viziune a României funcţionale, normale şi îi voi aduce alături de mine pe toţi cei care o împărtăşesc, astfel încât să devină realitate”, a mai spus preşedintele Iohannis în finalul discursului susţinut la Consiliul Naţional al PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, la Consiliul Naţional al PNL, un atac la PSD, spunând că a trădat votul oamenilor, a dat legi pentru infractori, a promovat incompetenţa ca politică de stat şi mediocritatea ca principal criteriu de construire a unei cariere în sistemul public. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.