Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, că nu toate partidele au candidaţi cu probleme penale pe liste, iar românii trebuie să se uite la fiecare în parte, comentând şi că nu îi este teamă că Parlamentul ar putea să îl suspende pentru declaraţii împotriva candidaţilor penali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am cerut colegilor din Departamentul Politică Internă listele care astăzi s-au depus. O să avem în câteva zile, 2-3 zile, listele şi atunci o să putem să ne dăm seama care partide au luat în serios mesajul meu şi care au avut impresia că nu contează", a spus preşedintele, reluând mesajul că alegătorii trebuie să verifice pe ce liste apar candidaţi cu probleme.

Întrebat dacă se teme de suspendare, pentru declaraţiile făcute în privinţa noului premier şi a candidaţilor cu probleme, Iohannis a spus că nu: "Nu mă tem de nicio suspendare. (...) Nu cred că s-ar putea ajunge ăîntr-o asemenea situaţie".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.