Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi seară, la New York, că România nu se va confrunta cu o criză a alimentelor, chiar dacă vor exista creşteri de preţuri la unele produse. ”Nu vom raţionaliza alimentele”, a transmis preşedintele, precizând că Guvernul are rolul de a ţine preţurile la un nivel pe care populaţia să-l poată suporta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cred că în România vom avea o criză alimentară şi nu cred că undeva în Europa vom avea o criză alimentară. Vom avea, este posibil, din păcate, o creştere la preţurile unor alimente”, a declarat, marţi seară, la New York.  

Potrivit preşedintelui, românii nu trebuie să aibă semne de întrebare în legătură cu disponibilitatea unor alimente.  

”Pentru români nu trebuie să apară semne de întrebare, nu vom avea în România o criză alimentară, nu vom raţionaliza alimentele, dar Guvernul va trebui să se străduie foarte mult pentru a ţine preţurile la un nivel pe care românii şi-l pot permite”, a mai transmis preşedintele.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.