Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul adresat participanţilor la Conferinţa Global Romanian Society of Young Professionals, că nădăjduieşte că, în curând, un Guvern mai înţelept decât cel pe care l-am avut în ultimii ani va şti să mobilizeze cu adevărat energiile Diasporei în folosul modernizării României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În continuare statul român are multe de învăţat din experienţa deja acumulată de către românii care trăiesc peste hotare, dar şi din politicile publice ale altor ţări care s-au confruntat în timp cu fenomenul migraţiei şi care au ştiut să fructifice prezenţa unei Diaspore însemnate pentru dezvoltarea ţării de origine. Aceasta este şi viziunea mea ca Preşedinte şi nădăjduiesc că, în curând, un Guvern mai înţelept decât cel pe care l-am avut în ultimii ani va şti să mobilizeze cu adevărat energiile Diasporei în folosul modernizării României”, afirmă preşedintele în mesajul adresat particpanţilor la a XI-a ediţie a Conferinţei Anuale a GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals), desfăşurată la Barcelona, mesaj transmis de consilierul de stat Sandra Pralong.

Elîi felicită pentru temeinicia cu care s-au  aplecat an de an asupra oportunităţilor şi provocărilor întâmpinate de tinerii profesionişti români într-o lume globală.

”Intenţia dumneavoastră de a realiza un raport bazat pe discuţiile Conferinţei şi pe expertiza specialiştilor este cu atât mai utilă, cu cât îşi propune o abordare pragmatică, care să includă şi exemple de bună practică. (...) Vă urez mult succes în dezbateri şi aştept cu interes raportul dumneavoastră”, transmite preşedintele.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.