Şeful statului Klaus Iohannis a precizat că participă la reuniunea de lucru găzduită la Paris de către preşedintele francez Emmanuel Macron, pentru a consolida mai mult sprijinul nostru multidimensional pentru Ucraina, la doi ani de când Rusia a început acest război ilegal. „Reafirmăm din nou unitatea şi determinarea noastră. Prin susţinerea Ucrainei ne protejăm libertatea şi democraţia”, a mai declarat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La Paris, pentru reuniunea de lucru găzduită de preşedintele Emmanuel Macron pentru a consolida mai mult sprijinul nostru multidimensional pentru Ucraina, la doi ani de când Rusia a început acest război ilegal. Reafirmăm din nou unitatea şi determinarea noastră. Prin susţinerea Ucrainei ne protejăm libertatea şi democraţia”, a scris Klaus Iohannis, luni pe reţeaua X, fostă Twitter.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Reuniunea de nivel înalt este organizată de către şeful de stat francez Emmanuel Macron la Palatul Elysee, iar discuţiile vor viza evoluţia războiului declanşat de Rusia împotriva Ucrainei, implicaţiile acestuia asupra securităţii europene şi euroatlantice, precum şi identificarea opţiunilor pentru intensificarea asistenţei pentru Ucraina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.