Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostradă 7 – varianta ocolitoare Bacău – că prin ”grija” guvernanţilor pesedişti, ”Moldova a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua”. ”Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, că pentru Moldova au fost inutili”, a declarat şeful statului, afirmând că nu laudă Guvernul PNL, ci doar arată cum stau lucrurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Îmi face mare plăcere să particip astăzi aici la inaugurarea acestui drum care deocamdată este Centura Bacăului. E o lucrare extrem de importantă pentru oamenii locului şi sunt convins că atât consiliul judeţean, cât şi Primăria va constata în foarte scurt timp beneficul unei astfel de Centuri, însă lucrurile au o importanţă dincolo de impactul local. Această bucată de autostradă, cred că sunt 17 km, e primul tronson din Moldova care vine să arate determinarea noastră, a mea cu siguranţă, dar şi a Guvernului liberal de a dezvolta semnificativ infrastructura din Moldova. Am rămas şi rămân un promotor al Autostrăzii Moldova. Nu este niciun secret că Moldova, prin «grija» guvernanţilor pesedişti, a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări”, a declarat, miercuri, Klaus Iohannis, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău. 
 
Preşedintele susţine că ”proiectele de infrastructură din zona Moldovei  sunt de maximă importanţă şi vor fi realizate”. 
 
”Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, că pentru Moldova au fost inutili, nu au rezolvat nimic, nici pentru restul ţării. Este un lucru care poate fi evaluat politic, probabil cel mai bine, aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedistă inutilă, că pentru Moldova au fost inutili, nu au rezolvat nimic, nici pentru restul ţării şi o guvernare liberală utilă. Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali şi Guvernul liberal. Nu îi laud, pur şi simplu arât cum stau lucrurile şi pentru oamenii de aici  se va vedea foarte rapid că şi în situaţie de criză şi cu minoritate parlamentară, Guvernul a rezolvat ce a promis. Ministrul Lucian Bode a deblocat fonduri europene semnificative, a negociat cu constructorul într-un mod constructiv. Acest tronson a fost finalizat cu un an înainte de termen. Avem antreprenori români foarte performanţi”, a mai afirmat şeful statului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.