Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de apreciere pentru activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi a spus că lupta anticorupţie trebuie să continue în forţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este foarte important ca în România lupta anticorupţie să continue în forţă. Apreciez în mod deosebit activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a celor care şi-au făcut datoria pentru ca astăzi România să nu mai figureze pe lista ţărilor  corupte, ci să fie un exemplu de acţiune şi determinare în lupta anticorupţie”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a afirmat că este nevoie ca lupta anticorupţie să continue până când corectitudinea va fi o normă larg acceptată în societate. ”Lupta anticorupţie trebuie să continue până când respectarea legii şi corectitudinea devin normalitate, devin regula, până când construim o societate care ea însăşi nu mai suportă, nu mai tolerează corupţia”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Pe 9 decembrie se sărbătoreşte Ziua Internaţională de Luptă împotriva Corupţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.