Preşedintele Klaus Iohannis spune că nu a avut concediu, dar consideră că este bine ca oamenii să meargă în concediu, întrucât au nevoie de acest lucru, dar în condiţii de siguranţă. Iohannis afirmă şi că soţia sa, Carmen, care este cadru didactic, va merge la şcoală din 14 septembrie "şi va respecta, evident, toate măsurile de siguranţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Concediu nu am avut. Nu am fost în locaţii publice şi cum ne întâlnim noi, ştiţi foarte bine cu distanţă, cu mască. Dar pentru asta cred că e bine să se facă concediu, oamenii au nevoie de concediu, dar în condiţii de siguranţă, distanţare, mască, igienă", a declarat, miercuri, în conferinţa de presă, Klaus Iohannis, întrebat dacă el a fost în zone turistice în acest an.

Totodată, el a fost întrebat dacă i-a dat vreun sfat soţiei sale privind începerea şcolii.

"În ce priveşte şcoala, da, soţia mea, Carmen, e cadru didactic, va merge la şcoală când va începe, pe 14 septembrie, şi va respecta, evident, toate măsurile de siguranţă", a spus şeful statului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.