Preşedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, pe Facebook, un clip în care apare alături de copiii de la Centrul pentru copii cu dizabilităţi "Domiţa Bălaşa" din Capitală şi le urează "Crăciun fericit!". Săptămâna aceasta, şi soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a vizitat un centru pentru copii şi un spital de psihitrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nerăbdarea cu care cei mici aşteaptă Crăciunul este întotdeauna emoţionantă. Copiii cu dizabilităţi pe care i-am întâlnit la Centrul Domniţa Bălaşa m-au impresionat cu bucuria şi optimismul lor, în pofida dificultăţilor pe care le au de înfruntat zi de zi", a scris Iohannis, pe Facebook.

În montajul realizat de Preşedinţie, Klaus Iohannis apare printre copiii de la, care cântă colinde şi interpretează scenete.

"Se apropie rapid Crăciunul. Vă doresc tuturor, şi copiilor şi dascălilor şi părinţilor şi oficialităţilor, Crăciun Fericit", spune Iohannis, în faţa copiilor.

Joi, şi soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a vizitat un centru de copii din Sibiu.

(FOTO: Facebook)
(FOTO: Facebook)

"Bucuria sinceră a unui copil îţi încălzeşte sufletul! Complexul de servicii comunitare "Prichindelul" Sibiu", a scris Carmen Iohannis, pe Facebook.

Luni, soţia preşedintelui a vizitat şi spitalul de psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" din Sibiu.

(FOTO: Facebook)
(FOTO: Facebook)
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.