Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a afirmat, sâmbătă, că în judeţul Sibiu este una dintre cele mai eficiente campanii de vaccinare şi a mulţumit tuturor medicilor de familie care se implică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că implicarea DSP, a medicilor de familie şi a autorităţilor locale a fost una excepţională. Campania de vaccinare în Sibiu este una dintre cele mai eficiente la nivel naţional. Am fost de dimineaţă în Porumbacu de Jos, unde împreună cu medicii de familie, la cabinetele medicilor de familie am vaccinat doritorii. Am aflat, de asemenea, că există centre fixe care se organizează în caravane mobile, care au început să îşi facă un orar aşa încât să existe o predictibilitate în zona rurală legată de prezenţa echipelor vaccinatoare şi acest lucru ne aşteptăm să se întâmple în toată ţara, aşa încât în zona rurală să avem o aderenţă şi o rată de vaccinare mai eficientă”, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, Ioana Mihăilă.

Ministrul a rpcizat că s-a întâlnit şi cu medicii de familie.

”Am avut o întâlnire cu medicii de familie din Sibiu, am discutat atât despre campania de vaccinare şi despre implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare şi vreau să le mulţumesc public că există din ce în ce mai mulţi medici de familie care vaccinează la cabinet, pe lângă cei care se implică în vaccinarea la nivelul centrelor”, a mai declarat Mihăilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.