Ioan Sîrbu, candidatul Pro România la Primăria generală a Capitalei, şi-a depus candidatura. El a afirmat că Guvernul nu a venit cu nicio soluţie, absolut niciuna, s-a baricadat în Calea Victoria şi nu a pregătit nimic pentru deschiderea şcolilor pe 14 septembrie, în condiţii de siguranţă şi protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ceea ce mă priveşte, ştiu, pot şi vreau să fac treabă în cadrul acestei alianţe de succes. Avem o misiune imediată. Trebuie ca noi toţi să ne unim forţele să punem ideile şi gândurile laolaltă astfel încât în septembrie să putem aduce copiii în şcoli. Este o datorie socială şi morală. Guvernul nu a venit cu nicio soluţie, absolut niciuna, s-a baricadat în Calea Victoria şi a transferat toată responsabilitatea primăriilor şi directorilor de şcoli. Este impardonabil aşa ceva. Este datoria noastră naţională, a tuturor, să ne aducem copiii în bănci”, a afirmat Ioan Sîrbu, după depunerea candidaturii.

El a mai spus că a acceptat oferta pe care i-a făcut-o Victor Ponta şi primarul Robert Negoiţă de a candida, deoarece nu a putut sta impasibil la problemele cu care se confruntă Bucureştiul.

„Nu am putut să stau impasibil şi în momentul în care domnul preşedinte Ponta şi domnul primar Negoiţă mi-au făcut această ofertă, primul lucru la care m-am gândit a fost că este nevoie de un medic să putem traversa în condiţii de siguranţă această pandemie”, a conchis Sîrbu.

La evenimentul de luni au participat liderul Pro România Victor Ponta, primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, precum şi alţi membri ai partidului.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.