Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat, vineri, că infrastructura de sănătate din subordinea Transporturilor este gata să ofere sprijin oricând este nevoie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În această zi, gândurile mele şi ale echipei de la Ministerul Transporturilor sunt alături de familiile, care, în mod tragic, au pierdut rude în incendiul de la Institutul Matei Balş. Spitalul Clinic Nr. 1 Căi Ferate Witting din Bucureşti (spital suport COVID-19) este una dintre unităţile sanitare care au primit pacienţi transferaţi în urma incendiului”, a scris, vineri, pe Facebook, Cătălin Drulă. 
 
Acesta a precizat că, în acest moment, trei pacienţi COVID-19 se află în îngrijirea medicilor de la Witting, doi sunt în stare stabilă, o pacientă, care sosise în stare agravată, a fost stabilizată. 
 
”O a patra pacientă, care se afla în stare gravă, a fost transferată la Spitalul Militar Central. Echipa mea este în legătură cu colegii de la Ministerul Sănătăţii, iar infrastructura de sănătate din subordinea Transporturilor este gata să ofere sprijin oricând este nevoie”, a mai transmis ministrul. 
 
53 de pacienţi, din 102 pacienţi aflaţi în saloanele din Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, afectat de incendiu, au fost transferaţi, vineri, la alte spitale din Bucureşti. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.