Deputatul Oana Silvia Vlăducă şi-a anunţat vineri demisia din PSD pentru a se alătura partidului lui Victor Ponta Pro România, anunţând că valorile pentru care a aderat la PSD "şi-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt membră a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simţit compatibilă din punct de vedere al valorilor şi principiilor declarate. Mi le-am asumat, la rândul meu, le-am respectat şi promovat cu fidelitate.(...) Din păcate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii şi-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast", afirmă deputatul într-o postare pe Facebook.

Ea anunţă că a hotărât să se alăture Pro România şi lui Victor Ponta.

"Nu e deloc uşor să o iau de la capăt, dar sunt puternică şi nu mă feresc de muncă", declară Vlăducă.

Săptămâna aceasta au mai părăsit PSD în favoarea partidului lui Ponta fostul premier Mihai Tudose şi deputatul Georgian Pop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.