Ambasadorul SUA, Hans Klemm, se va întâlni, marţi, la Galaţi, cu oameni de afaceri din judeţ şi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale. Diplomatul american are programată şi o vizită la Biblioteca V.A. Urechia, unde există de câţiva ani un stand de carte dedicat literaturii şi culturii americane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizita în municipiul Galaţi a Ambasadorului SUA, Excelenţa Sa Hans Klemm, a fost anunţată, joi, într-o conferinţă de presă, de către preşedintele Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Galaţi, Marian Filimon.

"Este un semnal, atât pentru mediul de afaceri, cât şi pentru administraţie, că suntem pe hartă şi sperăm să fie de bun augur pentru economia judeţului Galaţi”, a spus Marian Filimon.

Astfel, pe 31 ianuarie, potrivit programului prezentat de către preşedintele PIMM Galaţi, ambasadorul american va avea pentru început o întâlnire la Prefectura Galaţi cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale, după care va vizita Şantierul Naval Damen şi alte două companii din Galaţi. 

În programul diplomatului figurează şi o vizită la Biblioteca V.A. Urechia, unde există de câţiva ani un stand de carte - "American Corner” - dedicat literaturii şi culturii americane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.